logo
Hvem er Gerd Johnsen? Undervisning/foredrag Rådgivning Aktivitetskalender
 
 
 

 
 

Gratis patient rådgivning - telefonisk

Rådgivning:

Rådgivning ydes til patienter med afføringsproblemer telefonrådgivning,

Rådgivning til fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sygehus afdelinger ydes via projekter eller forespørgsler i mail eller telefonisk.

Patientrådgivningen:

Den gamle Brevkassen: 14.november 2019. Brevkasen er  desværre blevet lukket, da firmaet Mylan har økonomiske problemer, så de har ikke råd til den mere.

Brevkassen er der stadig væk, med alle de tidligere læsebrev og svar + de små artikler og afføringsskemaer - dem kan du stadig læse.

Alt for mange mennesker går rundt og døjer unødigt med afføringsproblemer måske i årevis uden at få hjælp, fordi det er yderst tabubelagt. Området er behæftet med skam, forlegenhed, pinlighedssituationer og kan fører til socialisolation, hvis man ikke har styr på udskillelse, lugt eller at andre kan se eller høre en. Afføringsproblemer er dog ikke et menneskeligt vilkår, som du blot skal lære at leve med og få ødelagt din livskvalitet og dagligdag. Måske har du tænkt på eller prøvet at søge hjælp hos dine venner, din læge eller apoteket, men det er for svært at tale om. Brevkassen´s gamle læsebreve/svar  kan måskehjælpe dig. Her har du muligheden for at være helt anonymt. Brevkassen er uvildig. 

Lidt håber i fremtiden. Et andet firma kikker på om der vil være muligt for dem  at sponsorerer brevkassen. Så måske bliver det muligt igen at  skriv til mig, stort som småt om dine afføringsproblemer- jeg vil forsøge at hjælpe dig med at finde en løsning.

Telefonrådgivning:

Telefonrådgivning: Hver fredag kl 9 - 10 på telefon 48 24 08 34 er der mulighed for at få telefonisk rådgivning om afføringsproblemer, som forstoppelse, diaré og afføringsinkontinens Telefonrådgivningen er gratis. Rådgivning ydes ud fra analyse af årsagssammenhængen til den enkeltes patients problemer. Herefter kan der rådgives om, hvad man selv kan gøre eller om man skal til lægen, der så kan henvise til specialafdelinger på sygehuse for en grundig udredning med relevante undersøgelser og behandlingstilbud. Ofte ydes rådgivningen i samarbejde med praktiserende læge, sundhedspersonale på sygehuse eller i kommunen og specialafdelinger på sygehusene.

Sundheds og fagpersonale kan også ringe i telefonkonsultationen. 

Rådgivning af andre:

Fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sundhedsinstitutioner kan får rådgivning i afføringsspørgsmål.  Rådgivningen ydes i direkte projekter, pr mail eller telefonisk. Honorar efter aftale.

 
 
 
Nyheder

Årets julegave

<p>Til den der næsten har alt, men også ønsker en gode afføring. Bogen - Fra ende til anden, så du kan få en god og problemfri afføring.</p>

10.12.2019


Stor turne med undervisning i -Har du´styre på maverne?

<p>Mange gør nu en stor indsats på at få styr på afføringsproblemerne og ikke mindst. hvordan de løses.</p>

14.11.2019


Maveguiden.dk/brevkasse er lukket

<p>Firmaet Mylan, som har købt Meda har lukket brevkassen pga økonomiske problemer.</p>

14.11.2019Alle nyheder
 
Gerd Johnsen - Strødam Mose 9 - 3400 Hillerød - Copyright © Gerd Johnsen 2012 - Webdesign: mediaXplore.dk