logo
Hvem er Gerd Johnsen? Undervisning/foredrag Rådgivning Aktivitetskalender
 
 
 

 
 

Rådgivning

 

Rådgivning:

Rådgivning ydes til patienter med afføringsproblemer telefonrådgivning.

Rådgivning til fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sygehus afdelinger ydes via projekter eller forespørgsler telefonisk/ mail.

Patientrådgivningen:

Gammel Brevkassen: Desværre har firmaet Mylan lukket brevkassen, da de har økonomiske problemer. Brevkassen med de gamle læsebreve/svar + artikler er der stadig, så du kan læse dem på www.maveguiden.dk/brevkassen, men du kan ikke skrive til brevkassen mere.

Alt for mange mennesker går rundt og døjer unødigt med afføringsproblemer måske i årevis uden at få hjælp, fordi det er yderst tabubelagt. Området er behæftet med skam, forlegenhed, pinlighedssituationer og kan fører til socialisolation, hvis man ikke har styr på udskillelse, lugt eller at andre kan se eller høre en. Afføringsproblemer er dog ikke et menneskeligt grundvilkår, som du blot skal lære at leve med og få ødelagt din livskvalitet og dagligdag. Afføringsproblemer åde kan og skal behandlers. Måske har du tænkt på eller prøvet at søge hjælp hos dine venner, din læge eller apoteket, men det er for svært at tale om.

Et andet firma er ved at undersøge og det er muligt, at de kan over tage brevkassen, så du måske igen kan skrive til mig. Brevkassen er uvildig. Så du igen kan  skrive til mig, stort som småt om dine afføringsproblemer- jeg vil forsøge at hjælpe dig med at finde en løsning.

Telefonrådgivning:

Telefonrådgivning: Hver fredag kl 9 - 10 på telefon 48 24 08 34 er der mulighed for at få telefonisk rådgivning om afføringsproblemer, som forstoppelse, diaré og afføringsinkontinens Telefonrådgivningen er gratis. Rådgivning ydes ud fra analyse af årsagssammenhængen til den enkeltes patients problemer. Herefter kan der rådgives om, hvad man selv kan gøre eller om man skal til lægen, der så kan henvise til specialafdelinger på sygehuse for en grundig udredning med relevante undersøgelser og behandlingstilbud. Ofte ydes rådgivningen i samarbejde med praktiserende læge, sundhedspersonale på sygehuse eller i kommunen og specialafdelinger på sygehusene.

Sundheds og fagpersonale kan også ringe i telefonkonsultationen.

 

Personlig rådgivningskonsultation:

Du kan bestille en personlig rådgivningskonsultation, som typisk vil foregår ved, at du sende mig en beskrivelse af dit afføringsproblem via mail og så aftaler vi et tidspunkt, hvor du ringer til mig. Hvis nødvendig kan vi aftale, at du komme til rådgivningskonsultationen hos mig.

Honorar ved 1. rådsgivningskonsultation er 750 kr.. Honorar ved efterfølgende opfølgning aftales individuelt.

Rådgivning af andre:

Fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sundhedsinstitutioner kan får rådgivning i afføringsspørgsmål.  Rådgivningen ydes i direkte projekter, pr mail eller telefonisk. Honorar efter aftale.

 

 
 
 
Nyheder

Årets julegave

<p>Til den der næsten har alt, men også ønsker en gode afføring. Bogen - Fra ende til anden, så du kan få en god og problemfri afføring.</p>

10.12.2019


Stor turne med undervisning i -Har du´styre på maverne?

<p>Mange gør nu en stor indsats på at få styr på afføringsproblemerne og ikke mindst. hvordan de løses.</p>

14.11.2019


Maveguiden.dk/brevkasse er lukket

<p>Firmaet Mylan, som har købt Meda har lukket brevkassen pga økonomiske problemer.</p>

14.11.2019Alle nyheder
 
Gerd Johnsen - Strødam Mose 9 - 3400 Hillerød - Copyright © Gerd Johnsen 2012 - Webdesign: mediaXplore.dk