logo
Hvem er Gerd Johnsen? Undervisning/foredrag Rådgivning Aktivitetskalender
 
 
 

 
 

Rådgivning

 

Rådgivning:

Rådgivning ydes til patienter med afføringsproblemer via netbrevkassen på www.maveguiden.dk  eller telefonrådgivning.

Rådgivning til fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sygehus afdelinger ydes via projekter eller forespørgsler i netbrevkassen på www.maveguiden.dk  eller telefonisk.

Patientrådgivningen:

Brevkassen: -Hvorfor skrive til brevkassen via mail?

Alt for mange mennesker går rundt og døjer unødigt med afføringsproblemer måske i årevis uden at få hjælp, fordi det er yderst tabubelagt. Området er behæftet med skam, forlegenhed, pinlighedssituationer og kan fører til socialisolation, hvis man ikke har styr på udskillelse, lugt eller at andre kan se eller høre en. Afføringsproblemer er dog ikke et menneskeligt vilkår, som du blot skal lære at leve med og få ødelagt din livskvalitet og dagligdag. Måske har du tænkt på eller prøvet at søge hjælp hos dine venner, din læge eller apoteket, men det er for svært at tale om. Brevkassen kan hjælpe dig. Her har du muligheden for at være helt anonymt. Brevkassen er uvildig. Så skriv til mig, stort som småt om dine afføringsproblemer- jeg vil forsøge at hjælpe dig med at finde en løsning.

Sundheds -og fagpersonale kan også skrive til brevkassen.

Brevkassen er gratis og du finder den på www.maveguiden.dk .

Telefonrådgivning:

Telefonrådgivning: Hver fredag kl 9 - 10 på telefon 48 24 08 34 er der mulighed for at få telefonisk rådgivning om afføringsproblemer, som forstoppelse, diaré og afføringsinkontinens Telefonrådgivningen er gratis. Rådgivning ydes ud fra analyse af årsagssammenhængen til den enkeltes patients problemer. Herefter kan der rådgives om, hvad man selv kan gøre eller om man skal til lægen, der så kan henvise til specialafdelinger på sygehuse for en grundig udredning med relevante undersøgelser og behandlingstilbud. Ofte ydes rådgivningen i samarbejde med praktiserende læge, sundhedspersonale på sygehuse eller i kommunen og specialafdelinger på sygehusene.

Sundheds og fagpersonale kan også ringe i telefonkonsultationen.

Rådgivning af andre:

Fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sundhedsinstitutioner kan får rådgivning i afføringsspørgsmål.  Rådgivningen ydes i direkte projekter, pr mail eller telefonisk. Honorar efter aftale.

 

 
 
 
Nyheder

Ny håndbog Fra ende til anden

Håndbog Fra ende til anden. Bogen til dig med afføringsproblemer udkommer 26.10.2018 af forfatterne Gerd Johnsen Lotte Fynne

21.10.2018


Prutter DR2 tema 9 decmber kl 20

Temaaften om prutter i mange forskellige vinkler. Jeg deltager med en patient.

29.11.2017


Succes for brevkassen på Maveguiden.dk

Brevkassen har fået nyt design, så du let kan finde spørgsmål og svar på dit problem.

01.11.2017Alle nyheder
 
Gerd Johnsen - Strødam Mose 9 - 3400 Hillerød - Copyright © Gerd Johnsen 2012 - Webdesign: mediaXplore.dk