Rådgivning i afføringsproblemer

Afføringsproblemer er yderst tabubelagte. Alt for mange mennesker går rundt og døjer unødigt med dem i årevis uden at få hjælp. Området er behæftet med skam, forlegenhed, pinlighedssituationer og kan føre til social isolation, hvis du ikke har styr på udskillelsen, lugt eller at andre kan se eller høre dig.

Afføringsproblemer er ikke et menneskeligt grundvilkår, de både kan og skal behandles.

Her kan du få rådgivning:

Rådgivning ydes til borgere, patienter, fagpersonale, kommuner, plejecenter, hospice, hospitaler, firmaer og patientforeninger m.fl. direkte via personlig rådgivning gennem telefon/mail, foredrag, udvisning, projekter eller forespørgsler telefonisk/mail.

Patientrådgivningen:

Telefonrådgivning:
Telefonrådgivning: Hver fredag kl 9 – 10 på telefon 48 24 08 34 er der mulighed for at få telefonisk rådgivning om afføringsproblemer, som forstoppelse, diarré og afføringsinkontinens. Telefonrådgivningen er gratis.

Rådgivning ydes ud fra analyse af årsagssammenhængen til dine problemer. Herefter kan der rådgives om, hvad du selv kan gøre eller om du skal til lægen, der så kan henvise til specialafdelinger på sygehuse for en grundig udredning med relevante undersøgelser og behandlingstilbud. Ofte ydes rådgivningen i samarbejde med praktiserende læge, sundhedspersonale på sygehuse eller i kommunen og specialafdelinger på sygehusene.

Sundheds og fagpersonale kan også ringe i telefonkonsultationen.

Personlig rådgivningskonsultation:
Du kan bestille en personlig rådgivningskonsultation, som typisk vil foregår ved, at du sender mig en beskrivelse af dit afføringsproblem via mail og så aftaler vi et tidspunkt, hvor du ringer til mig. Hvis nødvendigt kan vi aftale, at du kommer til rådgivningskonsultationen hos mig.

Honorar ved 1. rådsgivningskonsultation er 750 kr.. Honorar ved efterfølgende opfølgning aftales individuelt.

Gammel Brevkassen:
Desværre har firmaet lukket brevkassen. Brevkassen med de 200 gamle læserbreve/svar + artikler er der stadig, så du kan se og læse dem på www.maveguiden.dk/da/brevkasse, men du kan ikke skrive til brevkassen mere.

Rådgivning af andre:
Fagpersonale, firmaer, patientforeninger eller sundhedsinstitutioner kan få rådgivning i afføringsspørgsmål. Rådgivningen ydes i direkte projekter, pr mail eller telefonisk. Honorar efter aftale.