Stilling til smidiggørelse af anus

Stilling til smidiggørelse af anus.

Mange har problemer med en overspændt bækkenbund og især en meget stram anus. Det kan giver irriterende problemer, såsom øget presseri ved udskillelse af afføring. Der kan let komme forstoppelse, rifter/fissurer i anus musklen, hæmorider, tomme hæmoride poser, smerter eller tyngde fornemmelse i endetarm. Ofte er det ikke alvorlige ting, men meget generende og i mange tilfælde kan det være vanskelig at få hjælpe. Eksempelvis kan man få massage omkring anus hos fysioterapeuter, reguleret afføringskonsistent med afføringsmidler, diverse creme eller forskellige typer operationen.

Der er noget du selv kan gøre.

Der findes en god naturlig stilling, som giver et stort tryk fra ens hæl op i anuscenteret med hele din kroppens vægten. Så du få stimuleret musklerne, nervebanerne og blodårene i endetarm og smidiggjort bækkenbunden -og anus musklerne. Eneste krav til stillingen er, at du kan bukke dine knæ hele sammen og sidde på dine hæle.

1. Tag en lille madras eller et lammeskind og læg det på gulvet

2. Sæt dig i knæsiddende stilling, hvor du kommer helt ned og sidder på hælene, som nu føles i ballerne.

3. Rejs dig op igen på knæerne.

4. Læg nu dit højre knæ over det venstre knæ, så de ligger over på hinanden og din fod stikker ud til venstre side. Du har nu dit venstre ben under dig.

5. Træk ud i dine baller

6. Sæt dig ned på venstre hæl, som nu er lige præcis i dit anus center i venstreside. Se billede.

7. Slip om muligt hænder så du balancere på v. hæl eller støt et sted, så du ikke vælter.

8. Ret dig op og læn dig lidt frem og til tilbage, alt afhængig af, hvor meget vægt du vil lægge på hælen, i princippet kan du lægge hele krops vægte på hælen.

9. Det store tryk stimulerer musklerne, blodkredsløbet og vævene endetarmen. Herved kan du smidigøre din bækkenbund – og anus musklerne.

10. Skift ben og få nu højre ben og hæl nederst, så du få samme behandling i højre sider af anus centeret.

11. Udfør stillingen en gang dagligt til dit problem er forsvundet.

Det er sjovt, at vi alle er skabt sådan, at denne stilling altid vil sørge for, at din hæl ender i anuscenteret. Der er ikke videnskabelig evidens for stillingen, men rigtigt meget erfarings evidens med at få smidiggjort din anus. Held og lykke med stillingen.