Tlf. konsultation har 30 års jubilæum

I juli 1990 tog jeg konsekvensen af en masse oplevelser omkring, at ingen tog sig af afføringsproblemer både på sygehuse, plejehjem og i hjemmene. Det kunne vi ikke være bekendt i sundhedsvæsenet. Så jeg tog en livsopgave på mig – at nu skulle der være styr på afføringen i Danmark. Det blev  og er stadig en kæmpe opgave med undervisning, artikler, TV, foldere, bøger, rådgivning. Blandet andet åbnede jeg en gratis telefonkonsultation, hvor jeg ulønnet hjælper / rådgiver  borgere, sundhedsmedarbejdere m.m.  1 timer om uge. Det har jeg nu gjort i 30 år og hjælpe i det offentlige er blevet bedre, men stadig sker det at borgere med afføringsproblemer ikke få hjælp. Det har været og er spændende at hjælpe med at få styr på afføring, så man kan få sin trivsel og livskvalitet igen.